ماءالشعیر تولید شده از مالت خالص / شماره تماس : 09143400013
آبـجـوی بــدون الـکــل 10 درصــد از ویــتـامــیــن ب در خــود دارد و قــادر اســت تــقـریــبــاً 17 درصــد از نــیــاز بـــدن بــه فــولــات را تــامــیــن کــنــد. نــوشــیــدن دلــستــر ســبــب مــی شـــود 10 درصـــد از کــولــیــن مــورد نــیــاز بــدن تـــامیــن شــود. کــولــیــن مــحــافــظـت از مـغــز و ســلــول هـــای عصـبیــرا بـــرعهـــده دارد. 16 اونــس از ایــن نــوشــیــدنــی 30 درصــد از نـیــاسـیــن مــورد نــیــاز بـــدن را تـــامــیــن مــی کــنــد و قــادر بــه تــأمــیــن بـیـش از 15 درصـــد از ریــبــوفــلــاویـــن مـــورد نــیــاز بـــدن اســـت.
شماره تماس : 09143400013
لینک اینستاگرم : باجیکا
در اواخر سـال 1600، ایـن شرکت نوشیدنی، ماءالشعیر از آب، آبلیمو و عسل را به بازار عرضه کرد. ورود گـاز درماءالشعیر به دانشمند انگلیسی، جوزف پریستلی برمیگردد. وی راهی برای افـزودن دیاکـسیدکربـن بـه آب کشـف کـرد.
اولیـن استفـاده از نوشـیدنی گازدار در زمینه پزشکی بود. از سال 1820، طعمدار کردن ماءالشعیر بـا زنجـبیل، لیمـو و کـولا شـروع شـد.
منبع سایت : " ماءالشعیر "